Србачким пољопривредницима у овој години преко 400 хиљада KМ
15. јуна, 2020.
Почела реализација пројеката вриједних 76 хиљада KМ у основној школи у Српцу
16. јуна, 2020.

Почетак градског турнира у малом фудбалу „Србац 2020“ планиран 10. јула

Педесет и седми градски турнир у малом фудбалу „Србац 2020“ почеће 10. јула, одлучено је на првој сједници организационог одбора која је данас одржана у згради Општинске управе у Српцу.

Сједницу је водио предсједник организационог одбора Мирко Стојић а састанку је присуствовао и начелник општине Млађан Драгосављевић.

Чланови одбора усагласили су се да ће организација турнира зависити од епидемиолошких мјера узрокованих пандемијом вируса корона, а одлука ће бити донесена у складу са препорукама Републичког штаба за ванредне ситуације. С тим у вези, нови закључци организационог одбора биће донесени на сједници која ће се одржати дан након сједнице Републичког штаба.

„Циљ је да анимирамо што више екипа које би узеле учешће у овом турниру, да се смањи котизација са прошлогодишњих 200 на 100 KМ, те да се фонд награда остави на 5.000 KМ“, рекао је предсједник одбора Мирко Стојић.

Ова спортска манифестација која сваког љета окупи велики број грађана на једном мјесту планирана је у складу са календаром културних и спортских манифестација на подручју општине Србац за 2020.годину, а генерални покровитељ турнира је Општина Србац.

 

Comments are closed.