Мјештани Разбоја организовали цјелодневно славље, озваничен почетак радова на изградњи дома
22. априла, 2019.
Видета походила туристичку атракцију код Kотор Вароша
22. априла, 2019.

Почео васкршњи мини сајам, отворена продајна изложба вртића

На градском тргу у Српцу данас је почео традиционални васкршњи мини сајам на којем учествују самостални излагачи који се баве производњом сувенира и народних рукотворина. Сајам је продајног карактера, а трајаће до четвртка 25. априла када ће на градском тргу бити одржана манифестација „У сусрет Васкрсу“.

У понуди су разноврсни ручни радови, одјевни предмети, народне ношње, столњаци, украсне флаше и кутијице, накит и други производи за дјецу и одрасле.

Свој штанд на сајму такође има и Дјечији вртић „Наша радост“ који је отворио продајну изложбу васкршњих радова насталих на њиховим креативним радионицама а приход ће бити усмјерен за набавку тепиха за једну од њихових учионица.

“Још двије учионице у нашем вртићу немају тепих и надамо се да ћемо успјети набавити довољно средстава од продајне изложбе да их опремимо. Продајом васкршњих радова до сада смо купили тепих за три учионице а за једну од учионица тепих нам је донирао родитељ једног од наших полазника, Слободан Алексић”, рекла је васпитачица Богдана Девић.

Она додаје да ће продајна изложба вртића на тргу бити отворена до сриједе 22. априла а у четвртак је планиран организован одлазак малишана вртића у Дјечије позориште у Бањалуци гдје ће погледати представу „Доживљаји мачка Тоше“.

Организатор васкршњег мини сајма је Туристичка организација општине Србац, а покровитељ Општина Србац.

 

Comments are closed.