Чланску карту библиотеке у склопу Савиндана добило 376 читалаца
8. фебруара, 2019.
Расписан конкурс за додјелу спортских стипендија
9. фебруара, 2019.

Почеле хидромасажне терапије у Извору, стигла донација фирме “Д-инвест”

Удружење родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор” из Српца кренуло је ове седмице са терапијама у хидромасажној кади која је стигла као донација Амбасаде Републике Kореје у вриједности од 29 хиљада KМ.

Са малишанима ради физиотерапеут Мирослав Божић који ће обављати терапеутски третман једном седмично у овом удружењу.

Предсједница Извора Мира Татић каже да је помоћ у овом погледу пружило и приватно предузеће “Д-инвест” из Српца које је удружењу поклонило нови бојлер запремине 400 литара и прикључке за каду у вриједности од 500 KМ.

“Захваљујемо се власнику фирме Зорану Дабићу које нам је на овај начин много изашло у сусрет и помогло да имамо потребне услове за одвијање терапија. Kаду за подводну масажу користиће 15 чланова удружења на основу препорука и налаза које је претходно обавила стручњак из ове области, докторица Зора Станић”, рекла је Татић.

Она додаје да ће сваке седмице у раду са дјецом бити ангажована три терапеута, логопед, дефектолог и психолог а седмично ће се одржавати и креативне радионице у овом удружењу.

“Још једном упућујем захвалност и власнику фирме “Тат-Ком” Драгану Татомиру јер нам је почевши од ове године омогућио донације сваког мјесеца у износу од 200 КМ, што ћемо искористити како бисмо покрили трошкове физиотерапеута који ради са дјецом на новој кади за хидромасажу”, истакла је Татић.

 

Comments are closed.