Дружење у Извору: Указали на једнака права особа са инвалидитетом
3. децембра, 2019.
Боље откупне цијене за србачке произвођаче краставаца
3. децембра, 2019.

Почела хуманитарна акција ,,Један слаткиш-једно дијете“

Невладина организација ,,Миленијум“ из Српца и ове године реализује акцију ,,Један слаткиш-једно дијете“ у циљу набавке поклон пакетића за социјално угрожене породице са подручја наше општине.

Акција се петнаесту годину заредом реализује у сарадњи са Центром за социјални рад, Црвеним крстом, Удружењем грађана ,,Ц.Е.З.А.Р.“ и Савјетом ученика Центра средњих школа ,,Петар Kочић“.

Извршни директор Миленијума, Санела Видовић, рекла је да је данас у просторијема Цезара завршена припрема кутија које ће бити постављене у трговинским радњама, школама, државним и приватним предузећима, а у које ће грађани моћи оставити слаткише који ће бити паковани у новогодишње пакетиће.

,,Акција ће трајати до 25.децембра а подјела пакетића ће бити организована крајем децембра у холу средњошколског центра. Центар за социјални рад ће на основу регистра корисника својих услуга формирати списак дјеце којој ће пакетићи бити уручени“, рекла је Видовић.

Она је позвала грађане да узму учешће и убаце слаткише у постављене кутије јер ће на тај начин обрадовати више стотина малишана из наше општине уочи новогодишњих и божићних празника.

 

Comments are closed.