Помјерена старосна граница корисника услуга Извора
7. августа, 2019.
Јавни позив за подстицај запошљавања (2019.)
8. августа, 2019.

Петнаести Гастро фест у недјељу 1. септембра у Бардачи

Петнаеста јубиларна туристичко-привредна манифестација „Гастро фест 2019“ биће одржана у спортско-рекреационом центру у Бардачи у недјељу 1. септембра, одлучено је на првој сједници организационог одбора којом је предсједавао Бојан Бабић. И ове године биће организована такмичења у припремању рибљег паприкаша и пилетине на роштиљу. Учешће по екипи износи 20 KМ за једну дисциплину а 30 KМ за оба такмичења.

У склопу котизације, такмичари ће добити рибу или пилетину за припремање такмичарског јела, дрва за ложење ватре и мајице са обиљежјима манифестације. За три првопласирана мјеста предвиђене су награде.

Званично отварање је предвиђено у 12 часова када ће бити организован културно-забавни програм, након чега почиње такмичење у припремању јела од пилетине и рибе.

Планирана су и такмичења у навлачењу конопца, испијању пива и дисциплини ”вртуљак” као и презентација јела домаће кухиње и традиционални мини сајам уз бројне излагаче.

Из организационог одбора обавјештавају све заинтересоване екипе и потенцијалне излагаче да се могу пријавити од понедјељка 12. августа па све до петка 30. августа у Туристичкој организацији општине Србац на бр.телефона 051/745-471 или лично на првом спрату Ватрогасног дома у Српцу.

Већ петнаесту годину заредом организатор манифестације је Туристичка организација општине Србац а покровитељ Општина Србац, док њено одржавање помажу и бројни други спонзори из цијеле србачке општине.

Гастро фест сваке године окупи више од двије хиљаде посјетилаца из цијеле Републике Српске и земаља у окружењу, по чему ова манифестација спада у сам врх туристичке понуде наше локалне заједнице.

 

Comments are closed.