Трећа акција добровољног давања крви у уторак 8. децембра
17. новембра, 2020.
Слога поносна на своје омладинце, у току упис нових полазника а чланарина је бесплатна
17. новембра, 2020.

Остоја Сувајац из Влакнице уручио донацију Фонду солидарности Борачке организације

Kанцеларију Борачке организације општине Србац данас је посјетио Остоја Сувајац из Влакнице који се налази 31 годину на привременом раду у Швајцарској и који је предсједнику Борачке организације Горану Плотану, уручио донацију од 500 КМ за Фонд солидарности.

Члан Предсједништва Борачке организације, Зоран Дринић, остварио је контакт са Сувајцем који се дуги низ година бави хуманитарним радом.

“Остоја је и раније пружао помоћ у реновирању спомен обиљежја погинулим борцима у Влакници, што је самостално урадио. Такође је покренуо и финансијски помогао акцију на изградњи цркве у Влакници, а акцију ће наставити и на уређењу унутрашњости цркве”, рекао је Дринић.

Он додаје да се Остоја путем медија информисао о активностима Фонда солидарности Борачке организације на пружању помоћи борачким категоријама грађана у рјешавању стамбене проблематике, те је одлучио пружити помоћ Фонду приликом првог доласка у Републику Српску и Србац. То је данас и учино, обећавши да ће и даље помагати у складу са могућностима.

Предсједник Борачке организације, Горан Плотан, упознао је Сувајца са активностима Фонда солидарности у првој години постојања и плановима за наредну годину, те изразио захвалност на пруженој помоћи која ће помоћи у реализацији планираних активности.

 

Comments are closed.