Монтирани пластеници за 20 србачких домаћинстава, ускоро почиње садња
3. септембра, 2019.
Нови пројекат ИФАД-а за србачке пчеларе
3. септембра, 2019.

Свечани дочек првачића у Српцу, честитке упутио и начелник Млађан Драгосављевић

Основна школа “Јован Јовановић Змај” Србац организовала је у понедјељак 1. септембра приредбу поводом почетка школске 2019/20. године за ученике првих разреда. Поред великог броја родитеља, учитеља и другог наставног особља, приредби су присуствовали и представници Општинске управе на челу са начелником општине Млађаном Драгосављевићем.

Нову школску годину у централној школи у Српцу и седам подручних школа уписало је 99 првачића.

На почетку је прочитана честитка директора школе након чега је начелник Млађан Драгосављевић свим првачићима и њиховим старијим друговима пожелио срећан и успјешан почетак школовања, уз жељу да остваре што боље резултате и постану велики зналци и стручњаци у областима у којима се буду усавршавали како бисмо се цијелом свијету поносили што су потекли управо из наше средине.

Након тога је започео богат програм у којем су наступили чланови драмско-рецитаторске секције, нижа и виша ритмичка секција и школски хор.

Након занимљивог програма учитељице првог разреда су подијелиле првачићима пригодне поклоне које је обезбиједила Општина Србац као и бесплатне чланске карте Народне библиотеке у Српцу.

 

 

Comments are closed.