Промоција књиге „Божићне приче“ у сриједу 27. фебруара у Бањалуци
24. фебруара, 2019.
Дјевојке из Српца савладале основна знања о покретању властитог бизниса
25. фебруара, 2019.

Основци шаљу радове на тему правилне и безбједне вожње бицикла

Републички педагошки завод Републике Српске у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске и Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске, у оквиру Републичког саобраћајно-образовног такмичења „Дјеца у саобраћају 2019.“ расписује конкурс за избор најбољих ученичких ликовних и литерарних радова на тему „Правилна и безбједна вожња бицикла у саобраћају”.

На Kонкурсу могу учествовати ученици основних школа Републике Српске, узраста од 10 до 12 година, односно ученици четвртог, петог и шестог разреда.

Kонкурс је наградног карактера, а награде ће бити додијељене ауторима по три најбоља литерарна и ликовна остварења на Републичком саобраћајно-образовном такмичењу ”Дјеца у саобраћају 2019.”, које ће се одржати 30. и 31. маја 2019. године у Бањи Врућици, код Теслића. Превоз и смјештај награђених ученика и такмичара биће реализован у организацији Ауто-мото савеза Републике Српске.

Ауто-мото савез Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске обезбједиће прикладне награде за ученике који су освојили прво, друго и треће мјесто у категорији литерарних и ликовних радова.

Ученици на конкурсу учествују са својим радовима појединачно, а на полеђину сваког рада потребно је залијепити пријавни лист који се може преузети на интернет страници Републичког педагошког завода РС.

Литерарне и ликовне радове потребно је слати на адресу: Републички педагошки завод, Милоша Обилића 39, 78 000 Бања Лука, са назнаком – За конкурс “Дјеца у саобраћају”.

Рок за доставу радова је 30. април 2019. године.

Comments are closed.