Невријеме похарало србачку општину, пијавица рушила кровове и преврнула аутомобил
28. априла, 2019.
Млади Kрајишник одиграо најбољу утакмицу у сезони, пет голова у мрежи Борца
29. априла, 2019.

Основци из Разбоја и Kукуља похађали школу природе на Јахорини

Ученици Основне школе “Доситеј Обрадовић” из Разбоја боравили су у петодневној посјети Јахорини гдје су похађали часове у природи у оквиру наставног плана и програма прописаног од стране Министарства просвјете и културе Републике Српске.

У посјети Јахорини боравила су 32 ученика из Разбоја и Kукуља који су били смјештени у хотелу “Два јавора”. Ово је био њихов први одлазак у школу природе овакве врсте а у пратњи су били и њихови наставници.

У слободно вријеме ученици су шетали по природи и уживали у чарима Јахорине која је била под снијегом. Било је организовано и гостовање аниматора а организована су и разна такмичења након којих су додијељене дипломе за најбољу имитацију, најбољу фризуру и слично.

Наставници се посебно захваљују Општини Србац која је издвојила одређена средства за двије ученице које немају оца и живе са самохраном мајком и нису биле у могућности да саме плате одлазак.

Ово је било прелијепо искуство за дјецу која су могла да науче много нових ствари и опште мишљење је да треба да се настави са извођењем ове врсте едукације и наредних година.

 

 

Comments are closed.