Вече поезије са Бором Kапетановићем
27. маја, 2019.
Kонкурс за упис ученика у средње школе у Српцу
28. маја, 2019.

Осам златних медаља за Kарате клуб ,,Борац” Србац

Србачки каратисти су освојили 8 златних медаља на Међународном такмичењу у каратеу и борилачким вјештинама, које је одржано протеклог викенда у Спортској дворани  ,,9. јануар“ Србац, у органузацији Kарате клуба ,,Борац“ Србац. Такмичење је било у катама и борбама екипно и појединачно.
Прије такмичерског дијела, истакути учитељи су одржали стручно-тренерски семинар са презентацијом борилачких вјештина.
Овај спортски догађај, отворио је начелник општине Србац Млађан Дагосављевић, који је учесницима пожелио пријатан боравак, а организатору захвалио на части што је општина Србац  домаћин једног оваквог догађаја.
Тренер Kарате клуба ,,Борац“ Србац и предсједник ,,Wадо-каи“ федерације БиХ Љубомир Тадић каже да је све прошло по плану и додаје да му је драго што су Српчани поново показали завидно знање и вјештине и освојили 8 златних медаља. Овог пута медаље су освојили: Александра и Анастасија Гаврановић, Александра Поповић, Жаклина Лончар, Видак Драгосављевић, Душан Прелић, Марко Татић и Лука Вучић.
Тадић овим путем захваљује генералном покровитељу – Општини србац, затим Центру за културу и спорт Србац, фирмама ,,Тат-Ком” и ,,Авис ДМ”.

 

Comments are closed.