Почиње подјела регресираног дизел горива
26. марта, 2020.
Поново креће дезинфекција јавних објеката, површина и стамбених зграда
27. марта, 2020.

Омогућили бесплатне дигиталне услуге за вријеме ванредне ситуације

Потакнути ситуацијом изазваном пандемијом корона вируса (ЦОВИД-19), а у жељи да се солидарише са свим грађанима у Босни и Херцеговини, асоцијација ИТ компанија Бит Алијанса покренула је портал Дигитално вријеме.

Kомпаније, невладине организације, јавне установе и појединци стављају на располагање бесплатне дигиталне услуге које ће грађанима олакшати свакодневницу провођења времена код куће, уз корисне садржаје.

Циљ портала је да понуди користан садржај за све генерације становништва у Босни и Херцеговини, стога су укључени дигитални алати који ће омогућити усвајање нових знања, читање или слушање бесплатних књига, олакшати комуникацију, омогућити гледање онлајн представа из позоришта широм БиХ, као и садржаје за забаву. Такође, доступни су савјети и вјежбе за очување физичког и менталног здравља, као и могућности за примање и пружање помоћи свима онима којима је у овом тренутку потребна.

Солидарношћу олакшајмо једни другима овај период у којем се налазимо и покажимо да се у највећој невољи препознају и наше најбоље вриједности!

#OstaniKuci, прати упутства кризних штабова и искористи поменуте садржаје!

Comments are closed.