Школу рукомета у Српцу похађа 50 дјечака и дјевојчица
10. новембра, 2021.
АНИ „Лијевче“ уписује нове чланове
10. новембра, 2021.

Омогућена набавка зимнице на одгођено плаћање за борачке категорије

Борачка организација Републике Српске, Министарство рада и борачко инвалидске заштите у Влади Републике Српске и фирма Вивацо д.о.о. Бања Лука / Витаминка Бања Лука / потписали су Уговор о продаји зимнице на одгођено плаћање корисницима личне и породичне инвалиднине / ратни војни инвалиди и породице погинулих и заробљених бораца / путем Борачке организације Републике Српске, односно путем општинских и градских Борачких организација.

С тим у вези, Борачка организација општине Србац овим путем обавјештава ратне војне инвалиде и чланове породица погинулих бораца да од данас могу у канцеларији БО општине Србац наручити зимницу коју ће платити од својих редовних мјесечних примања /инвалиднина/ у шест једнаких мјесечних рата. Минимални износ робе-зимнице која се може наручити је 60 КМ. Износ мјесечне рате за наручену робу не може прелазити 1/3 примања корисника.

БО општине Србац ће примати наруџбе до 1. децембра текуће године када ће закључити списак корисника који ће бити достављен добављачу-Витаминка. Потребно је да заинтересована лица приликом доласка у БО општине Србац са собом понесу личну карту. Није потребно доносити потврду о висини примања-инвалиднине, јер ће то радници Стручне службе БО општине Србац провјерити за сваког корисника појединачно и на лицу мјеста.

Понуда-асортиман производа са појединачним цијенама сваког артикла се налази у канцеларији БО општине Србац.

Све додатне информације се могу добити у канцеларији БО општине Србац или на телефон 051/926-518.

Comments are closed.