Ленка Kасагић спремна за нове плесне изазове
21. јуна, 2021.
Радио Србац обиљежио 46. годишњицу рада
21. јуна, 2021.

Омладинци Слоге успјешни на међународном турниру у Новој Тополи

Омладинске селекције Слоге, узраста 2008. и 2012. годиште, биле су међу најбољима на другом по реду Међународном фудбалском турниру за дјецу под називом ”Волеј Kуп 2021” који је одржан јуче у Новој Тополи.

Екипе Слоге предводио је тренер Драган Тенџерић, а најбољи пласман остварили су дјечаци 2008. годишта који су у изузетно тешкој конкуренцији дошли до финала без пораза, и са само два примљена гола. У финалу су посустали и изгубили од Жељезничар Спорт Тима из Бањалуке са 1:0.

За освојено друго мјесто добили су медаље, пехар и диплому а за најбољег голмана турнира је проглашен голман Слоге Марко Вученовић.

Слогина екипа годишта 2012. је стигла до полуфинала. такође без пораза, гдје је након регуларног времена 1:1 изгубила на пенале од екипе ОФK Лав Лакташи са 3:2.

Обје селекције из Српца су биле прве у групи након групне фазе.

„Задовољни смо резултатима а највише напретком наших младих играча који ће сасвим сигурно бити будући носиоци игре Слоге. Пласирали су се у сам врх турнира играјући против јачих тимова, што доказује да се добро ради у клубу са дјецом која су талентована и међу којима има фудбалских бисера“, рекао је тренер Драган Тенџерић.

Организатор турнира, који је одржан на теренима Фудбалског клуба „Лијевче“, била је Школа фудбала ”Волеј” из Нове Тополе.

 

Comments are closed.