Усвојен план капиталних инвестиција, подржана иницијатива за ефикаснијим збрињавањем отпада
16. априла, 2019.
Почиње 13. бициклистичка трка “Београд-Бања Лука”
17. априла, 2019.

Омчо и Меца Цазин промовишу филмове у Српцу у петак 19. априла

Популарне звијезде са интернет мреже You Tube, Амел Дружановић (Меца Цазин) и Омер Надаревић (Омчо) промовисаће у петак 19. априла у Дому културе у Српцу своје краткометражне филмове “Мацола” и “You Tube ратови”. Почетак пројекција је у 19.30 часова а цијена улазнице је 5 KМ.

„У филму „Мацола“ приказана је духовита прича о рођацима који су су упали у велике дугове. Новац што прије требају вратити, а сваки њихов покушај постаје немогућа мисија, рекао је Дружановић.

Kроз хумор овај филм приказује реалност данашњице Босне и Херцеговине, а снимао се на многим локацијама широм БиХ.

Kада је ријеч о филму „ You Tube ратови“, он прати радњу јутјубера који се на забаван начин боре против “хејтера” који желе да преузму сцену. Омчо је популарни хумориста и јутјубер који ужива у својој слави и живи један забаван живот, све док му у живот не уђу хејтери (особе које мрзе углавном све). Они му обришу канал на Јутјубу, али им то није довољно већ покушавају да убију њега и његове колеге, али им он успева побјећи тражећи помоћ од других јутјубера.

Омчо и Меца Цазин јавности су познати кроз самосталне забавне видео клипове на интернету који имају вишемилионске прегледе, а прије неколико година почели су са снимањем урнебесних комедија које су привукле велико интересовање јавности.

Њихови видео клипови инспирисани су различитим свакодневним животним ситуацијама и везани су углавном за породичне односе, посао, љубав, школу, како би се њихови пратиоци могли поистовјетити са тим ситуацијама.

Comments are closed.