У Српцу још четири особе заражене вирусом корона, а једна преминула
6. априла, 2021.
Објављена коначна ранг листа за додјелу 30 пластеника
7. априла, 2021.

Одржан састанак поводом усаглашавања заједничких одлука и мјера на нивоу локалних заједница

У Прњавору је данас одржан састанак начелника и градоначелника сусједних општина и градова, а у поводу усаглашавања заједничких одлука и мјера на нивоу локалних заједница уколико Републички штаб за ванредне ситуације Републике Српске, од 15.04.2021. године у новом Закључку о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване вирусом корона у РС, буде прописао мјеру да ће рад угоститељских објеката за смјештај, исхрану и пиће на подручју града/општине бити прописан од стране штаба за ванредне ситуације града/општине, у зависности од епидемиолошке ситуације у том граду/општини, уз обавезно поштовање упутстава ЈЗУ „Института за јавно здравство Републике Српске“.

Састанку су поред начелника општине Прњавор Дарка Томаша и његових сарадника, присуствовали и градоначелник Дервенте Милорад Симић, начелник општине Србац Млађан Драгосављевић, начелник општине Челинац Владо Глигорић и начелник општине Лакташи Мирослав Бојић са својим сарадницима.

Усаглашено је такође, да ће се овакви састанци редовно одржавати и у наредном периоду, а све у циљу доношења што ефикаснијих одлука и мјера за добробит свих становника општине/града.

 

Comments are closed.