Ђорђе Угрен трећи на коњичком такмичењу у Бањалуци
6. септембра, 2021.
За три дана девет нових случајева вируса корона у Српцу, једно лице преминуло
6. септембра, 2021.

Одржан ноћни турнир у Ножичком уз нову расвјету и уређенији терен

Омладина из Ножичког позната је по свом активизму и организацији друштвених дешавања за све генерације у селу, а једна од њих је ноћни турнир у малом фудбалу који је одржан протеклог викенда, након три године паузе, на игралишту код основне школе.

Учешће је узело пет екипа а побједник је била екипа Грљци, док је друго мјесто припало Фламингосима. Обје екипе сачињене су од играча из Српца. Најбољим тимовима уручене су новчане награде.

Турнир је изазвао велику пажњу мјештана који су пратили утакмице у великом броју а дружење младих је настављено у кругу игралишта до касних ноћних часова.

У припреми за одржавање турнира млади су уређивали бетонско игралиште и уклањали траву која је нарасла на појединим дијеловима терена. Игралиште није у завидном стању и у догледно вријеме захтјеваће детаљну реконструкцију.

Kако би се омогућили услови за квалитетно одржавање ноћних утакмица, прије неколико дана реализован је мини пројекат замјене сијалица и грла са расвјете. Младима из Ножичког финансијску помоћ у овој иницијативи је пружила и Општина Србац.

Помоћ у организацији турнира пружио је и одборник из овог села, Александар Бабић, који је организаторима обезбиједио пехар који је уручен као награда за освојено прво мјесто.

 

Comments are closed.