Расписан јавни позив за избор најбољих спортиста Српца у 2020. години
21. децембра, 2020.
Марија Шарић из Ножичког по други пут написала најљепше писмо Дједа Мразу
21. децембра, 2020.

Одбори Борачке организације правили планове за будући период

Под предсједавањем Горана Тривунића и Бранка Граховца данас су у просторијама Борачке организације општине Србац одржане сједнице Одбора ратних војних инвалида и Одбора породица погинулих и заробљених бораца.

Усвојени су извјештаји о раду за 2020. годину уз констатацију да је због пандемије вируса корона дошло до поремећаја у укупном функционисању живота у Републици Српској, па тако и у општини Србац и свим њеним институцијама, а то се одразило и на рад Борачке организације и њених Одбора.

Одбори су се трудили да у највећој могућој мјери, а поштујући ситуацију и наредбе, прописе и уредбе, да раде на реализацији својих планираних активности у чему се и успјело.

Одређене активности из објективних разлога нису проведене, а првенствено се односе на одржавање заједничког састанка Одбора са свим члановима из реда породица погинулих и заробљених бораца, односно ратних војних инвалида јер није било услова.

Похваљен је рад Фонда солидарности Борачке организације општине Србац о чијем раду и плановима за наредну годину је говорио предсједник организације Горан Плотан.

Усвојени су и Програми рада оба Одбора за 2021. годину.

На сједницама је најављена и пођела 40 пакета са основним животним намирницама поводом предстојећег Божића, која ће обухватити чланове Борачке организације, а спискови корисника израђени су од стране мјесних борачких организација.

 

Comments are closed.