Вакцине доступне свим пунољетним грађанима општине Србац
14. јула, 2021.
Регата „Kукуље-Србац“ у недјељу 25. јула
15. јула, 2021.

Од данас јавни увид у Нацрт измјене урбанистичког пројекта „Спортска дворана и трговачки центар“

Одјељење за просторно уређење и стамбено комуналне дјелатности општине Србац обавјештава јавност да је од данас на јавни увид изложен Нацрт измјене урбанистичког пројекта „Спортска дворана и трговачки центар“.

Нацртом урбанистичког пројекта обухваћен је простор који се налази између Магистралног пута М 14.1 Нова Топола – Дервента (улица Данка Митрова) и сјеверне границе обухвата урбанистичког пројекта у укупној површини од 5,79 ха и изложен је на јавни увид у просторијама Општинске управе општине Србац – Шалтер сала (инфо пулт) од 7 до 15 часова и просторијама АД „Добојинвест“, Добој, улица Kраља Петра Првог број 15 од 8 до 16 часова у периоду од 15.07.2021. године до 16.08.2021. године.

Нацрт Урбанистичког пројекта објављен је и на интернет страници Општине Србац ОВДЈЕ.

За вријеме трајања јавног увида, све до 16.08.2021. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на Нацрт, уписом у свеску која се налази у просторијама у којима је Нацрт изложен или доставити у форми дописа Општинској управи општине Србац – Одјељење за просторно уређење и стамбено – комуналне дјелатности.

Comments are closed.