У Kукуљама одржани шести Ивањдански фолклорни сусрети
7. јула, 2021.
Одата почаст погинулим борцима из Kукуља
7. јула, 2021.

Од 15. јула јавни увид у Нацрт измјене урбанистичког пројекта „Спортска дворана и трговачки центар“

Одјељење за просторно уређење и стамбено комуналне дјелатности општине Србац обавјештава јавност да ће Нацрт измјене урбанистичког пројекта „Спортска дворана и трговачки центар“ бити изложен на јавни увид.

Нацртом урбанистичког пројекта обухваћен је простор који се налази између Магистралног пута М 14.1 Нова Топола – Дервента (улица Данка Митрова) и сјеверне границе обухвата урбанистичког пројекта у укупној површини од 5,79 ха и биће изложен на јавни увид у просторијама Општинске управе општине Србац – Шалтер сала (инфо пулт) од 7 до 15 часова и просторијама АД „Добојинвест“, Добој, улица Kраља Петра Првог број 15 од 8 до 16 часова у периоду од 15.07.2021. године до 16.08.2021. године.

Нацрт Урбанистичког пројекта биће објављен и на интернет страници Општине Србац – www.srbac-rs.com.

За вријеме трајања јавног увида, све до 16.08.2021. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на Нацрт, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће Нацрт бити изложен или доставити у форми дописа Општинској управи општине Србац – Одјељење за просторно уређење и стамбено – комуналне дјелатности.

Comments are closed.