Предавање на тему уставне одбране Републике Српске 29. октобра у Српцу
23. октобра, 2021.
Слогини омладинци други на турниру у Добоју
24. октобра, 2021.

Од 1. новембра креће бесплатна школа руског језика у Српцу

У новооснованом Центру за изучавање руског језика Републике Српске, који дјелује у Српцу, од понедјељка 1. новембра креће бесплатна школа руског језика за све узрасте.

Школа почиње са радом у 18 часова а заинтересовани полазници ће имати могућност да уче руски језик од стручних предавача из Руске Федерације и Републике Српске.

Настава ће се одвијати у читаоници Народне библиотеке која је оформила Центар за изучавање руског језика у сарадњи са Тамбовским државним техничким универзитетом у Тамбову и уз подршку Општине Србац, Министарства просвјете и културе Републике Српске и Министарства образовања Руске Федерације.

Сви грађани моћи ће изучавати руски језик на овај начин а школа ће нарочито бити корисна ученицима, студентима и другим младим људима који планирају посјетити Русију, боравити или студирати у њој, или који уче руски језик на својим факултетима па ће им ово бити добра прилика за надоградњу знања.

Након завршетка курса полазници ће добити сертификате.

Пријаве учесника се могу извршити на бројеве телефона: 051/740-116 и 065/353-773 гдје се могу добити додатне информације.

Comments are closed.