Завршена изградња водовода у Жупском Разбоју, воду добило 40 домаћинстава
6. септембра, 2019.
Страдање на Возући вјечна туга и понос народа србачког краја
7. септембра, 2019.

Обустављена хуманитарна акција за Снежану Попадић Реповић

Невладина организација „Миленијум“ из Српца обавјештава јавност да је обустављена хуманитарна акција за Снежану Попадић Реповић из Српца која је преминула у уторак 3. септембра након борбе са карциномом.

Миленијум је у сарадњи са М:телом од 1. септембра отворио хуманитарни број 1433 путем којег се могла донирати 1 KМ за Снежанино лијечење али је наша суграђанка на велику жалост изгубила своју најважнију животну битку.

„Хуманитарни број је затворен а средства која су прикупљена биће усмјерена Снежаниној породици како би покрили досадашње трошкове њеног лијечења. Захваљујемо свим хуманистима који су се одазвали и подржали нашу акцију и тако показали добру вољу да јој помогну. Сви смо веома тужни што се и поред наших великих напора угасио један млади живот“, рекла је извршни директор Миленијума, Санела Видовић.

Она упућује посебну захвалност предузећима и појединцима који су на жиро рачун Миленијума уплатили највеће донације за њено лијечење, а у питању су: „Тат-Kом“, „Систем екологика“, „Фора“, „Фар Стар Огис Медикал“, „Енса БХ“, „Тандем ГД“, „Д-Инвест“, Фарма Ђукић и појединци Снежана Kрупљанин, Дејан Митраковић, Дарко Митраковић, Драган Kусић и Вид Kусић-Баћо.

Comments are closed.