Стигла помоћ за борачке категорије погођене поплавама
23. маја, 2019.
Оглас о продаји грађевинског земљишта младим брачним паровима
24. маја, 2019.

Обиљежен Дан школе у Разбоју

Основна школа „Доситеј Обрадовић“ Разбој обиљежила је јуче Дан школе и школских постигнућа. Тим поводом у централној школи у Разбоју одржан је богат културно-умјетнички програм у којем су ученици нижих разреда показали свој таленат свирајући разне музичке инструменте, глумећи и рецитујући, а запажен наступ имао је и школски хор под вођством наставнице музичке културе Славице Шњегота.

По ријечима вршиоца дужности директора школе Станимира Видовића, након културно-умјетничког програма, организован је свечани ручак којем су поред радника школе, као гости, присуствовали начелник општине Србац Млађан Драгосављевић, посланици у Народној скупштини Републике Српске – Милан Шврака и Дане Малешевић, одборници Скупштине општине Србац – Радојица Видовић, Јордан Kуваља и Бојан Балабан и свештеник Младен Продановић из Разбоја.

У склопу свечаности поводом Дана школе, ученицима који су остварили запажене резултате на такмичењима, уручене су дипломе. Седмицу прије, организован је прољетни крос и спортска такмичења на спортским теренима школе.

Рецимо још да 35 ученика деветих разреда из Централне школе у Разбоју и подручног одјељења у Kукуљама, основно образовање завршава у петак 31. маја, а матурску забаву ће прославити 7. јуна у Свадбеном салону „Динамик“ у Повеличу, заједно са ученицима деветих разреда из Српца и Ситнеша.

 

 

Comments are closed.