На подручју општине Србац три нова случаја вируса корона
25. септембра, 2020.
Одали почаст погинулим борцима из Малих Ситнеша и Нове Веси
28. септембра, 2020.

Обавјештење из Општинске изборне комисије Србац

Општинска изборна комисија Србац на основу препорука Централне изборне комисије БиХ која је објављена на званичном сајту ЦИК БиХ ,обавјештава градјане да је ЦИК БиХ анализом достављених пријава за гласање изван БиХ у фази пријава за гласање путем поште уочила одредјени број пријава за које имају индиције о злоупотреби у кориштењу овог права .
ОИК Србац, обавјештава гласаче који гласају на редовним бирачким мјестима према мјесту пребивалишта да изврше провјеру да нису можда постали предметом евентуалне злоупотребе ,а провјера се може извршити путем сајта Централне изборне комисије БиХ www.izbori.ba кликом на овај линк те уносом тражених личних података провјерити да ли сте на овај начин регистровани.
Провјера се може извршити у Центру за бирачки списак општине Србац , тел. 051/740-777 локали 105 и 126 моб. 065/542-334
Уколико се ваше име нађе на попису за гласање изван БиХ, а нисте својевољно извршили пријаву ,потребно је да одмах пријавите злопупотребу Општинској изборној комисији Србац, односно Центру за бирачки списак општине Србац или ЦИК на емаил адресу izbori@izbori.ba или на телефон 033/251-300, стоји у обавјештењу из ОИК Србац.
Оригинално Обавјештење из ОИК Србац, можете прочитати у наставку:
Општинска изборна комисија Србац на основу обавјештења и препорука Централне изборне комисије БиХ (ЦИК БиХ) која је објављена на званичном сајту ЦИК БиХ www.izbori.bа даје :

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е:

ЦИК БиХ је анализом достављених пријава за гласање изван Босне и Херцеговине у фази пријава за гласање путем поште уочила одређени број пријава за које имају индиције о злоупотреби у кориштењу овога права. У том смислу обавјештавамо гласаче који гласају на редовним бирачким мјестима према мјесту пребивалишта да изврше провјеру да нису можда постали предметом евентуалне злоупотребе :
1. Провјера се може извршити путем сајта Централне изборне комисије БиХ – www.izbori.ba, и то кликом на линк „ПРОВЈЕРА ПРИЈАВА ЗА ГЛАСАЊЕ ИЗВАН БиХ“
https://www.izbori.ba/Lokalni_izbori_2020/Default.aspx…
те уносом тражених личних података провјерити да ли сте на овај начин регисторвани .
2. Провјера се може извршити у Центру за бирачки списак општине Србац , тел. 051/740-777 локали 105 и 126 моб. 065/542-334
Уколико се ваше име нађе на попису за гласање изван БиХ , а нисте својевољно извршили пријаву потребно је да одмах пријавите злоупотребу Општинској изборној комисији Србац, односно Центру за бирачки списак општине Србац или ЦИК на емил адресу info@izbori.ba или телефон 033/251-300.

ОИК Србац

Comments are closed.