Савиндан прослављен у школама и храмовима широм србачке општине
28. јануара, 2019.
Расписан конкурс из умјетничких области за ученике средњих школа
29. јануара, 2019.

НВО „Миленијум“ уручио помоћ за шест породица поводом Савиндана

Невладина организација „Миленијум“ из Српца уручила је поводом светосавских празника прехрамбене пакете за шест породица које се налазе у стању социјалних потреба. Ради се о вишечланим породицама из Малих Ситнеша, Инађола, Срђевића и Kобаша у којима живи од троје до петоро дјеце.

Извршни директор НВО „Миленијум“, Санела Видовић, каже да су средства прикупљена у склопу хуманитарне акције „Један слаткиш-једно дијете“ и Дјечије нове године.

„Доста фирми и појединаца нам је пружило помоћ како би што већи број дјеце добио пакетић за Нову годину. Међутим, један број фирми нам је успио уплатити средства тек након завршетка акције, па је организациони одбор одлучио да се преостали дио новца усмјери за вишечлане социјално угрожене породице како бисмо их обрадовали за Савиндан“, рекла је Видовић.

Она је још једном упутила захвалност свим донаторима који су помогли набавку поклон пакетића и прехрамбених пакета за социјално угрожене породице, а у питању су: Систем екологика, Нискоградња Лакташи, Tat-Com, Бис протект, Тандем ГД, Дијана текстил, Atom Company, Дрвопродекс, Машинска прерада метала, Dent&Co, Елипс, Пластекс, Електродистрибуција, Водовод, Модент, Дом здравља, Стоматолошка амбуланта Мирковић, Лучић, Монументал, Popex, Grossoptic, Енса БХ, Перутнина Птуј и донатор Предраг Чергић.

Comments are closed.