Војнички пасуљ Радета Драгомировића из Ножичког деценијама чува препознатљив укус
16. јуна, 2019.
Владимир Теиновић, рекордер по броју давања крви из Српца, добио признање на Јахорини
17. јуна, 2019.

Нови успјех србачких плесача: Цезар освојио 80 златних медаља у Витезу

Удружење грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ из Српца освојило је 80 златних медаља на плесном такмичењу „LDF Dance fest“ које је одржано у суботу 15. јуна у Витезу. Цезар већ по традицији учествује на овом великом плесном такмичењу које организује плесни клуб ЛДФ из Витеза а резултати су и ове године били више него одлични јер су сви србачки такмичари освојили прва мјеста.

Српчани су се представили са седам кореографија а међу њима су биле полазнице плеса под вођством тренерице Валентине Аничић које су одиграле кореографије „Морнари“ у категорији Show dance, те „Shiny hearts“ у категорији Street show.

Полазници ритмичке гимнастике су са тренерицом Тањом Шњегота извели пет кореографија, и то: „Рокерке“ и „Magic“ у категорији Open, „Shake it off“, у категорији Пом пом, „Стјуардесе“ у категорији Show dance, те „New rules“, у категорији Modern/contemporary.

“Веома смо поносни на све наше такмичаре. Ово је можда и једно од наших најбољих представљања на плесним такмичењима, а успјех је још већи ако узмемо у обзир да смо имали само два мјесеца припрема, будући да смо недавно учествовали на плесном такмичењу у Тузли, одакле смо се такође вратили са бројним одликовањима, као и специјалном наградом”, рекла је Шњегота.

Она се захвалила свим родитељима који им увијек дају највећу подршку, а који су уједно и најбољи навијачи.

“Захваљујемо се и нашим спонзорима, који су подржали наше активности, не само одлазак на ово плесно такмичење него и одржавање нашег великог љетног концерта, који ће се одржати у петак 21. јуна у 19 часова у Дому културе у Српцу”, истакла је Шњегота.

Одлазак у Витез помогли су и спонзори: Дијана текстил, Ограде Јосиповић, Систем екологика, Бојан и Маријана Грумић, те Бојан Савић и фирма НБ еко.

Више фотографија можете погледати у фејсбук групи SRBAC-RS.COM

 

 

Comments are closed.