Пораз Младог Kрајишника од Торпеда
18. марта, 2019.
Освештани крст најављује почетак изградње храма у Ћукалима
18. марта, 2019.

Нови успјех плесача Ритма, Светислав и Милица постали државни прваци

Плесни клуб “Ритам” из Српца остварио је одличне резултате на државном првенству БиХ у латиноамеричким и стандардним плесовима које је одржано у суботу 16. марта у Брчком а најбољи успјех забиљежио је плесни пар Светислав Савановић и Милица Kандић који се окитио титулом државног првака у стандардним плесовима у категорији Одрасли.

Друго мјесто у истој категорији припало је такође плесачима Ритма, Живојину Сувајцу и Исидори Цвијетић, који су освојили друго мјесто и у латиноамеричким плесовима у категорији Одрасли.

Да је Плесни клуб “Ритам” био најбољи на овом такмичењу свједочи и успјех плесног пара Марко Миљевић и Јулија Kандић који је заузео друго мјесто у латиноамеричким плесовима у категорији Омладинци.

Организатор такмичења је био Савез спортско плесних клубова БиХ и Плесни клуб Мамбо из Брчког.

Такмичење је било организовано на веома високом нивоу а поред Државног првенства организовано је и такмичење за соло, дуо и трио, затим латино групе и формације.

У вечерњем дијелу програма је била „Гала вече “ на којој су учествовали плесни парови из Србије, Словеније, Хрватске, Словачке, Либана и БиХ.

“Веома смо задовољни оствареним резултатима чиме је наш плесни клуб наставио са успјесима које већ годинама постижемо на државним првенствима Босне и Херцеговине”, рекла је главни тренер Плесног клуба “Ритам”, Викторија Савановић.

Comments are closed.