Још један случај вируса корона у Српцу
27. августа, 2020.
Чувају сјећање на 13 србачких цивила страдалих у славонској шуми Радиња
28. августа, 2020.

Нови случајеви вируса корона у Српцу, заражена два мушкарца

У протекла 24 часа на подручју србачке општине регистрована су још два случаја вируса корона а ради се о мушкарцу старије животне доби који је тестиран због повишене тјелесне температуре и млађем мушкарцу који је био у контакту са позитивном особом.

Обје особе имају блаже симптоме болести и налазе се у кућној изолацији.

Током јучерашњег дана је такође забиљежен један нови случај а ради се о старијем мушкарцу који се налази на лијечењу у Општој болници Градишка гдје је и тестиран.

У Републици Српској је у посљедња 24 часа вирус корона потврђен код још 79 особа а тестирано је 489 лабораторијских узорака.

Према мјесту пребивалишта највише заражених је у Бањалуци 16, Добоју 11, Теслићу осам, Градишци седам, по четири особе у Лакташима и Дервенти, по три у Челинцу, Рибнику, Броду и Бијељини, по двије у Мркоњић Граду, Приједору, Српцу, Модричи, Котор Вароши и Шамцу и по једна Гацку, Братунцу, Прњавору, Вукосављу и Милићима.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављена су два смртна случаја код којег је потврђено присуство вируса корона.

Comments are closed.