Почела Седмица саобраћаја у србачком вртићу
22. октобра, 2019.
Асфалтиран пут од Црнаје до Мартинца
23. октобра, 2019.

Нове струњаче за Центар средњих школа “Петар Кочић” Србац

Предсједник Омладинског савјета Србац Бранко Граховац донирао је Центру средњих школа “Петар Kочић“ 12 нових струњача које ће бити од велике користи за извођење наставе физичког васпитања.

Граховац каже да му је задовољство што је био у могућности да школи поклони нешто што ће свакодневно бити у функцији.

“Драго ми је што је ова донација намијењена управо за предмет физичко васпитање, јер сматрам да су спорт и физичка активност од изузетног значаја за здрав развој младих људи. Надам се да ће бити још начина да се ученицима у школама обезбиједе бољи услови за боравак при одвијању наставе, јер су управо дјеца будућност наше земље“, каже Граховац.

Директор Центра Миленко Живанић захваљује се на донацији и каже да ће струњаче бити од користи, јер свака нова справа поспјешује извођење наставе и олакшава савладавање градива.

“Захваљујем Граховцу на донацији и овом гесту. Струњаче су дотрајале, тако да су нове добродошле. Лијепо је знати да наши суграђани имају вољу да, у складу са својим могућностима, обезбиједе донације, а самим тим и другима дају примјер“, истиче Живанић.

Живанић каже да се почетак санације фискултурне сале очекује на прољеће, у оквиру Пројекта енергетске ефикасности, када је кроз фазе планирана санација крова, паркета, канцеларије, свлачионица и мокрих чворова.

Comments are closed.