Позив најмлађим основцима за учешћем у конкурсу на тему безбједности саобраћаја
14. маја, 2020.
Лазару Шарићу из Ножичког четврто мјесто у избору за најљепше писмо БиХ 2020. године
14. маја, 2020.

Народна библиотека продужила конкурс на тему „Да се не заборави“

Народна библиотека Србац обавјештава све заинтересоване грађане, без обзира на старосну доб, да се трајање конкурса под називом „Да се не заборави“, расписаног поводом великог јубилеја, 75-годишњице побједе над фашизмом, продужава до краја августа текуће године.

Продужетак трајања конкурса проузрокован је актуелном ситуацијом у вези корона вируса, те мјерама које је библиотека, у складу са препорукама Министарства просвјете и културе о раду установа културе, предузела у циљу заштите својих корисника и запослених.

На адресу библиотеке већ је пристигао један број врло квалитетних радова, што је обрадовало запослене у овој установи.

„Молимо све потенцијалне учеснике овога конкурса да и даље шаљу своје радове, јер смо увјерени да наши ђаци, студенти, а и сви остали имају много тога креативног исказати на тему Дана побједе. Пишите, сликајте, цртајте, цијенимо ваш труд, а наша ће стручна комисија сасвим сигурно препознати најбоље од најбољег“, каже се у саопштењу Народне библиотеке Србац.

Радови се могу слати поштом на адресу: ЈУ Народна библиотека Србац, Улица Моме Видовића 9, 78 420 Србац, или донијети у просторије Народне библиотеке.

Радови се не враћају.

Најбољи радови биће изложени на пригодној изложби у овој установи.

Comments are closed.