Славко Вујић нови тренер србачке Слоге
19. јануара, 2019.
Учлањење у библиотеку за 1 KМ током светосавских празника
20. јануара, 2019.

Најбољи спортисти Српца у пет категорија биће проглашени у уторак 22. јануара

Све је спремно за избор најбољих спортиста општине Србац за 2018. годину који ће бити одржан у уторак 22. јануара у Центру средњих школа “Петар Kочић” са почетком у 17 часова.

На манифестацији ће бити проглашени најбољи активни спортиста, најуспјешнији спортски клуб, најуспјешнији спортски радник, најуспјешнији млади спортиста до 18 година и најуспјешнија млада екипа до 18 година а биће додијељена и четири посебна признања за заслуге у развоју спорта на подручју општине Србац.

Стручни жири је анализирао остварене резултате спортиста у прошлој години, као и пристигле пријаве након расписаног јавног позива и сачинио коначну листу добитника која ће бити објављена на финалној церемонији.

За разлику од претходних година, манифестацију ће обогатити и спортско-забавни програм у којем ће талентовани спортисти из наше општине презентовати своје вјештине.

У програму ће наступити чланови карате клубова „Борац“ из Српца и „Стапарски витезови“ из Разбоја, полазници школе фудбала Слоге из Српца, плесни пар ПK „Ритам“ Србац, Живојин Сувајац и Исидора Цвијетић и чланица Плесног студија „Денс степ“ из Градишке, Ленка Kасагић из Српца.

Манифестација се организује шеснаесту годину заредом у организацији Радио Српца а под покровитељством Општине Србац.

Позивају се грађани да присуствују овом догађају и пруже подршку најбољим спортистима наше општине. 

Comments are closed.