Завршена трећа етапа трке “Београд-Бања Лука”: Виперт опет најбржи, Гејт у жутом иде ка Бањалуци
20. априла, 2019.
Лазарева субота прослављена у православном храму у Српцу
20. априла, 2019.

Начелник општине и предсједник Скупштине општине честитали Ускрс

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић упутили су ускршњу честитку грађанима општине Србац који прослављају овај празник по грегоријанском календару.

У својој честитки начелник Млађан Драгосављевић је подсјетио да нас Христова жртва из године у годину надахњује да постанемо бољи и праведнији људи који ће градити и учвршћивати мир и толеранцију.

“Наша локална заједница је добар примјер како људи из различитих вјерских заједница стварају друштво узајамног поштовања и напретка и само на тај начин можемо сви заједно донијети боље сутра нама и нашој дјеци.

Желим да ови ускршњи дани буду празник радости и доброг расположења и да пруже охрабрење за изазове који нас очекују како бисмо омогућили бољи и просперитетнији живот свим нашим суграђанима“, каже се у честитки начелника Млађана Драгосављевића.

Предсједник Скупштине општине Мирко Стојић у својој честитки истиче да је Христово ускрснуће подарило људима спасење и вјечни живот и надахнуло нас да се и сами ангажујемо за добробит нашег друштва и његов просперитет и напредак.

„Нека нам овај празник подари снагу да истрајемо у борби да нашу локалну заједницу учинимо бољом, сигурнијом и отворенијом средином која ће служити за понос, како нама тако и покољењима која долазе.

У то име, желим да предстојећи празнични дани вама и вашим породицама донесу много радости, Божијег благослова и духовног мира и да их проведете у здрављу и сваком добру“, каже се у честитки предсједника Мирка Стојића.

Comments are closed.