Уручени пакети хране и хигијене за ратне војне инвалиде
3. децембра, 2019.
Избор најбољих спортиста општине Србац 22. јануара, отворен јавни конкурс за приједлоге
4. децембра, 2019.

Начелник организовао пријем за свјетску карате првакињу Александру Гаврановић

Начелник општине Млађан Драгосављевић данас је у свом кабинету угостио чланицу Kарате клуба Борац из Српца, Александру Гаврановић, која је освојила златну медаљу у катама на 13. Свјетском кадетском, јуниорском и сениорском првенству и свјетском купу за дјецу одржаном од 15. до 17. новембра у Београду у организацији Српске карате Уније и Свјетске карате конфедерације (WKC).

На пријему су били и тренер Љубомир Тадић, као и њена сестра Анастасија Гаврановић, која је такође ове године освајала медаље на бројним домаћим и међународним такмичењима.

Упутивши честитке на оствареном успјеху, начелник Млађан Драгосављевић је рекао да србачки карате клуб на овај начин наставља континуитет добрих резултата на великим такмичењима.

„Већ неколико деценија каратисти Борца бриљирају на европским и свјетским такмичењима а наставак њихових успјеха је само још један доказ да се успјешно ради у овом спортском колективу“, рекао је начелник Драгосављевић који је Александри уручио пригодан поклон.

Он је додао да ће у буџету за наредну годину бити повећана средства за рад спортских клубова у Српцу и да ће овим новчаним стимулансом бити обухваћени и каратисти.

Тренер Љубомир Тадић захвалио се на пријему и рекао да је на такмичењу у Београду учествовало око 800 такмичара из преко 20 европских земаља и Америке, а међу њима је било још неколико Српчана, Страхиња Видовић, Марко Татић, Оља Татомир и Лидија Босанчић.

Тадић каже да ће до краја године каратисти из Српца учествовати на првенству у Брчком а наредне године планирана су велика међународна такмичења у Бањалуци и Српцу када ће наши таленти добити још једну прилику да заблистају на међународној сцени.

Пријему за чланове Борца присуствовао је и начелник Одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности Марко Михољчић.

 

Comments are closed.