Пакетиће добило 240 дјеце из вишечланих и социјално угрожених породица
26. децембра, 2019.
Цезар новогодишњим спектаклом окончао успјешну годину
26. децембра, 2019.

Начелник Млађан Драгосављевић организовао пријем за пензионисане раднике управе

Начелник општине Србац, Млађан Драгосављевић, дочекао је данас 51 пензионисаног радника органа управе на традиционалном новогодишњем пријему у згради општине. На састанку су евоциране успомене на некадашњи период када су ови радници били носиоци развоја локалне заједнице.

Он је нагласио да је свако од присутних пензионера дао допринос раду општинске управе у времену док су били радно ангажовани.

“Веома цијеним оно што сте постигли током свог радног вијека и организацијом оваквог дружења желимо да вам упутимо барем симболичну захвалност. Ову лијепу традицију наставићемо и наредних година”, рекао је начелник Драгосављевић.

Током свог обраћања, начелник је говорио и о финансијској ситуацији у општини Србац која је стабилизована, а уједно су створене и могућности за улагање у развој. Kао један од проблема, истакнут је одлив становништва у друге европске земље, због чега ће се још снажније радити на стварању претпоставки за останак људи на овом подручју.

У име свих пензионера обратио се Војо Тривалић који је рекао да многе општине не практикују овакав вид окупљања, због чега је похвалио локалну власт у Српцу која придаје пажњу пензионерима и њиховим проблемима.

Предсједник синдикалне организације, Боривоја Врсајковић, свим пензионерима је уручио по 100 KМ и календаре, а дружење је настављено уз закуску и коктел.

 

 

Comments are closed.