Почео васкршњи турнир у малом фудбалу, Супер тим побједник првог дана
25. априла, 2019.
Исплаћено 10.300 KМ за студенте и породице са четворо и више дјеце
25. априла, 2019.

Начелник Млађан Драгосављевић и предсједник Мирко Стојић честитали Васкрс

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић честитали су данас Васкрс свим вјерницима православне вјероисповиједти који прослављају овај празник по јулијанском календару.

У својој честитки начелник Млађан Драгосављевић каже да је Васкрс највећи хришћански празник и додаје да нас овај свети дан подсјећа да смо сви дјеца Божија, и да нам је жртва коју је поднио Исус Христ општи путоказ и позив да ослободимо добро у себи, ради нас људи и нашег спасења.

„Примјер Христовог страдања нас учи универзалним вриједностима давања неизмјерне љубави другима и спремности на жртву, због чега је неопходно да се међусобно уважавамо без обзира на вјеру, нацију или политичко опредјељење.

Желим Вам да се у празничним данима посветите породици, међусобном уважавању, љубави, миру и слози, јер само то нас може начинити бољим људима како бисмо чинећи добро другима, могли очекивати добро за себе.

У то име свим грађанима општине Србац прослављају овај празник по јулијанском календару упућујем искрене честитке уз традиционални хришћански поздрав : ХРИСТОС ВАСKРСЕ! ВАИСТИНУ ВАСKРСЕ!“, каже се у честитки начелника Млађана Драгосављевића.

Предсједник Скупштине општине Мирко Стојић такође упућује васкршњу честитку у своје лично име и у име свих одборника Скупштине општине Србац.

„Васкрсење Христово сваке године изнова пробуди оно најбоље у нама, ојача нашу истрајност, подстакне на човјекољубље и донесе благостање и напредак за цијело друштво.

Вођени толеранцијом, братском слогом, радом и одговорношћу трудићемо се и у наредном периоду да стварамо љепши и срећнији живот за све грађане општине Србац.

У то име, желим вам да празничне дане проведете у духовном и свеопштем миру и разумијевању у кругу својих породица, пријатеља и комшија“, каже се у честитки предсједника Скупштине општине Мирка Стојића.

Comments are closed.