Филм “Такси блуз” након премијере у Београду стиже у Србац
11. јануара, 2019.
Србачки планинари учествовали у Зимској бањалучкој трансверзали
15. јануара, 2019.

Начелник и предсједник честитали Православну Нову годину

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић упутили су честитку свим грађанима општине Србац који прослављају Нову годину по јулијанском календару, као и монаштву и свештенству Српске православне цркве са жељом да ови празнични дани донесу добро здравље и испуне нас сваким добром и напретком на личном, породичном и професионалном плану.

У својој честитки начелник Млађан Драгосављевић је пожелио да празник протекне у миру, љубави и јединству, уз поштовање свих православних обичаја и традиције нашег народа. Он уједно упућује искрене честитке и онима који истовремено славе празник Светог Василија Великог као своју крсну славу, са жељом да славље протекне у срећи и весељу у кругу породице, комшија и драгих пријатеља.

“Свим грађанима желим да се још више међусобно разумијемо и поштујемо у духу дијалога и толеранције како бисмо градили општину Србац и Републику Српску као просперитетно мјесто за живот и омогућили будућим покољењима да остану на овом подручју и заснују своје породице”, каже се у честитки начелника Млађана Драгосављевића.

Честитку је упутио и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић који је подсјетио да су ових дана бројни празници на једном мјесту окупили нашу породицу и драге пријатеље чиме смо потврдили да су духовне вриједности наше највеће благо.

“Цијенимо људе око себе, без обзира на политичку, националну и другу припадност, уважавајмо се и сарађујмо, јер само заједничким дјеловањем можемо створити бољу будућност и омогућити једнаку шансу за све”, каже се у честитки предсједника Мирка Стојића који је грађанима пожелио добро здравље, срећу и успјех на свим животним пољима. 

Comments are closed.