Републички штаб продужио мјере и позвао грађане да се вакцинишу
16. августа, 2021.
Распоред вакцинације од 17. до 20. августа у Дому здравља Србац
17. августа, 2021.

Млади Kрајишник против Обрадовца отвара нову сезону у Подручној лиги Градишка

Нова првенствена сезона у Подручној лиги Градишка почиње током викенда а наш представник, Млади Kрајишник из Kукуља, гостоваће у првом колу код екипе Обрадовца.

Утакмица се игра у недјељу 22. августа са почетком у 18 часова.

Секретар клуба Радојица Видовић каже да су амбиције и овога пута да остану стабилан члан Подручне лиге и остваре пласман у горњи дио табеле.

„Прошлу сезону смо завршили осми од укупно 16 екипа, што је за нас задовољавајуће, јер смо имали доста проблема око играчког кадра, највише због пандемије вируса корона. Склопили смо добру екипу, сачували окосницу тима из прошле сезоне и довели четворицу нових играча који ће појачати конкуренцију, а ради се о талентованим фудбалерима из србачких клубова. Вјерујем да ћемо моћи квалитетно парирати свим противницима“, рекао је Видовић.

Премијеру пред својим навијачима Млади Kрајишник ће имати у другом колу када ће у Kукуљама дочекати Слободу из Доњих Подградаца.

Kукуљчани су прошле сезоне стигли и до финала Kупа општинског фудбалског савеза Србац гдје су поражени у финалу од србачке Слоге а један број њихових играча наступио је недавно и на градском турниру у малом фудбалу у Српцу.

Comments are closed.