Љетна позорница у градском парку спремна за културно-забавне догађаје
14. новембра, 2020.
Три нова случаја вируса корона у Српцу
15. новембра, 2020.

Млади Kрајишник испунио циљ, окончали јесењу сезону у средини табеле

Фудбалски клуб „Млади Kрајишник“ из Kукуља окончао је јесењи дио такмичења у Подручној лиги Градишка на деветом мјесту, чиме је испуњен циљ управе клуба да се пласирају у средину табеле.

У посљедњој утакмици првог дијела првенства, која је одиграна данас у Kукуљама, Млади Kрајишник је ремизирао са екипом Обрадовца – 2:2. Гости су два пута водили, али су Kукуљчани оба пута стизали предност и на крају заслужено освојили бод. Стријелци за Млади Kрајишник су били Војислав Kошчица и Душко Лукић.

Јесењи првак је екипа 13 Скојевки из Грбаваца која је у дербију кола савладала Козару из Турјака са 5:0 и скинула је са прве позиције на табели.

Секретар Младог Крајишника, Радојица Видовић каже да су њихови играчи добро почели сезону, јер су једно вријеме били и на врху табеле али је пандемија вируса корона десетковала играчки кадар, због чега су услиједили лошији резултати.

„У првих седам-осам кола били смо при самом врху, али је тада неколико кључних играча било позитивно на вирус корона, што се одразило на нашу игру, тако да смо у посљедње вријеме пружали нешто слабије партије. Али и поред тога смо испунили циљ, да се пласирамо око средине табеле и останемо далеко од зоне испадања“, рекао је Видовић.

Он додаје да је у протеклих десетак година значајније обновљена инфраструктура клуба. Изграђен је нови објекат са свлачионицама, трибине, помоћне кућице за играче и постављене мреже иза голова.

„Имамо у плану нова улагања и основни приоритет нам је да у догледно вријеме покријемо трибине, за шта имамо обећање Општине Србац да ће нам помоћи када се одлучимо за ту инвестицију“, истакао је Видовић.

Comments are closed.