У току асфалтирање пута у Брезовљанима
12. новембра, 2020.
Почело чишћење каналске мреже у Српцу, радове обишао министар Борис Пашалић
12. новембра, 2020.

Министар Драган Лукач у Српцу: Подршка унапређењу видеонадзора и реконструкцији зграде полиције

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач данас је боравио у радној посјети Српцу гдје је прво у згради Полицијске станице разговарао са командиром Небојшом Новаковићем и његовим сарадницима а потом у згради Општинске управе са начелником општине Млађаном Драгосављевићем.

Том приликом је констатовано да је рад Полицијске станице у Српцу на веома високом нивоу и да је потребно ријешити низ отворених питања како би њен рад био још функционалнији.

“Разговарали смо о питању преноса власништва над објектима који су потребни за још бољи рад Полицијске станице, а који су тренутно у власништву Општине Србац, као и о надоградњи система видеонадзора у Српцу са још неколико паметних камера. Наша обавеза је да урадимо нешто и на санацији зграде полиције која већ дужи период није реконструисана, а за то итекако постоји потреба”, рекао је министар Лукач.

Начелник општине Млађан Драгосављевић рекао је да је задовољан сарадњом коју локална управа има са Полицијском станицом у Српцу.

“Драго ми је што је од стране министра подржана идеја проширења видеонадзора кога смо недавно инсталирали у Српцу, што ће значајније побољшати безбједносни аспект, а радује ме и подршка реконструкцији зграде Полицијске станице јер ће поред квалитетнијег рада ова инвестиција имати и естетски ефекат”, рекао је начелник Драгосављевић.

У посјети Српцу данас је био и начелник Полицијске управе Градишка Бојан Шкорић.

 

Comments are closed.