Српчанка Наташа Драгић учествује на њујоршкој Недјељи моде
29. августа, 2019.
Омладински савјет уручио донацију од 770 KМ за Снежану Попадић Реповић
30. августа, 2019.

Миленијум прикупио 3.378 KМ за Снежану Попадић Реповић, од 1. септембра отворен хуманитарни број 1433

Невладина организација „Миленијум“ из Српца прикупила је до данашњег дана 3.378 KМ за лијечење 36-огодишње Снежане Попадић Реповић, мајке малољетног дјетета из Српца која болује од карцинома, а средства су данас уплаћена на њен жиро рачун.

Од тог износа путем хуманитарне представе „Ах, ти Богови“ коју је позоришна трупа „Миленијум“ извела прошле седмице у Дому културе прикупљено је 1.508 KМ док је уз помоћ бројних донатора протеклих дана обезбјеђено чак 2.270 KМ.

„Након представе коју смо извели прије пар дана оставили смо рок до сриједе 28. августа да предузећа и грађани уплате донације а одзив је заиста био велики, тако да смо прикупили значајна средства. Српчани су заиста по ко зна који пут показали своју хуманост и захваљујем свима који су одлучили да помогну младој мајци да побиједи опаку болест“, рекла је директорица удружења Санела Видовић.

Донације за Снежану уплатила су предузећа: „Тат-Ком“, „Систем екологика“, „Фора“, „Фар Стар Огис Медикал“, „Енса БХ“, „Тандем ГД“, Фарма Ђукић и појединци Снежана Kрупљанин, Дејан Митраковић, Дарко Митраковић и Драган Kусић.

Акција се наставља тако да ће у сарадњи са М:тел-ом, Миленијум од 1. септембра покренути хуманитарни број 1433 путем којег ће се моћи донирати 1 KМ за Снежанино лијечење.

„Број ће бити активан од недјеље и позивам све хуманисте и људе добре воље да се укључе у акцију и помогну Снежани да се што прије опорави и настави нормалан живот са својом породицом“, истакла је Видовић.

Comments are closed.