Завршена сезона лова на срнећу дивљач
18. августа, 2021.
Апел србачких ватрогасаца због све чешћих пожара
18. августа, 2021.

Михаела Мајсторовић из Старог Мартинца бориће се за титулу најљепше дјевојке у БиХ

Студенткиња електротехнике Михаела Мајсторовић из Старог Мартинца пласирала се у финале избора за Мис БиХ које ће се одржати 18. септембра на тргу у Сарајеву, а овај успјех остварила је на недавно одржаном такмичењу за Мис Републике Српске у Невесињу гдје је ушла међу 12 наљепших кандидаткиња.

Ова млада и талентована дјевојка, која је била примјеран ученик у основној и средњој школи, пријавила се за такмичење у љепоти још прошле године, али избор није био одржан због пандемије вируса корона.

„Успјела сам прошле године ући у топ 19 за финални избор, који на крају ипак није могао бити одржан, али директорица агенције „ABC Models“, Стела Зубак-Јовановић, позвала ме је да учествујем на избору ове године. Припреме су се одвијале 12. и 13. августа у Невесињу и на завршној вечери сам ушла у топ 12 и тако се, заједно са дјевојкама из цијеле БиХ, нашла у великом финалу које ће се одржати за мјесец дана у Сарајеву“, рекла је Михаела.

Припреме за финалну смотру одржаће се од 1. до 15. септембра у Kоњицу, а од 15. до 18. септембра у Сарајеву.

Ово није њено прво модно искуство јер је раније радила фотографије за неке приватне брендове.

„Добила сам недавно понуду од једне модне агенције из Аустрије која жели са мном потписати уговор, али још ћу размислити о том ангажману. Сав фокус ми је тренутно на образовању али ако се укаже добра прилика да се наставим бавити манекенством, радо ћу је искористити“, каже Михаела.

Она је средњошколско образовање завршила у Центру средњих школа „Петар Kочић“ у Српцу гдје је била предсједница Савјета ученика.

„Била сам и дио Мреже савјета ученика Републике Српске а волонтирала сам у још неким омладинским организацијама“, наводи Михаела.

Учествовала је и у спровођењу разних хуманитарних акција, као што је „Један слаткиш-једно дијете“ а била је и учесник бројних школских и регионалних такмичења у знању и талентима.

„Током основне и средње школе пласирала сам се на такмичења из математике, физике и ликовне културе. На регионалном такмичењу из математике сам освојила друго мјесто чиме сам била ослобођена полагања пријемног испита“, истиче Михаела.

Због одличног успјеха и примјерног владања, Михаела је прошле године награђена на пријему код начелника општине Млађана Драгосављевића, заједно са још 13 вуковаца и одликаша ЦСШ „Петар Kочић“ Србац.

 

Comments are closed.