У Српцу више нема активних случајева короне, а у Српској први пут без новозаражених
25. јуна, 2021.
Одржана четврта редовна Скупштина Борачке организације Србац
25. јуна, 2021.

Матуранти вртића на пријему код начелника општине

Начелник општине Млађан Драгосављевић данас је уприличио пријем за мале матуранте из вртића који су стасали за полазак у школу и од септембра постају ђаци прваци.

Дјеца су припремила пјесме које су изрецитовала и отпјевала, а начелнику су на поклон уручила један од својих радова, слику који су направили заједно са својим васпитачицама.

Начелник Млађан Драгосављевић је захвалио на поклону и дјеци пожелио да буду срећни и успјешни, те похвалио рад србачког вртића.

„Препун сам лијепих утисака након данашње посјете. Дјеца су нам заиста уљепшала дан својим доласком и дефилеом, посебно јер се ради о нама најдражим члановима локалне заједнице, који су сада већ једним кораком ближе свијету одраслих. Желим им много успјеха и среће, како на самом почетку школовања, тако и у даљем животу“, рекао је начелник Драгосављевић.

Он је истакао да је вртић својим активностима, које су реализоване ове седмице, још једном потврдио да раде на изузетно високом нивоу.

„Вртић је показао да су запослени заиста посвећени полазницима ове установе и њихов рад је на изузетно високом нивоу, погтово ако се узму у обзир услови у којима су радили протеклих годину дана“, додао је начелник Драгосављевић.

 

 

 

Comments are closed.