Начелник донио нову наредбу о радном времену, ванредне мјере продужене до 27. априла
14. априла, 2020.
Урученo 50 васкршњих пакета за борачке категорије
15. априла, 2020.

Мане комерц обезбиједио бесплатан хљеб лицима слабијег имовног стања и пензионерима

Имајући у виду тешку ситуацију у којој су се нашли многи грађани србачке општине, фирма „Мане комерц“ из Српца је одлучила да лицима слабијег имовног стања обезбиједи бесплатан хљеб или пециво.

„С обзиром на актелну ситуацију, одлучили смо да поклонимо хљеб или пециво онима којима је то потребно. Довољно је да се јавите пословођи нашег објекта у самопослузи у робној кући у Српцу у времену од 15 до 18 часова сваког дана осим недјеље“, каже се у саопштењу предузећа „Мане комерц“.

Ово није једини племенит гест ове фирме, јер су изашли у сусрет и пензионерима како би им олакшали период пандемије корона вируса.

„Сваког уторка и петка смо обезбиједили бесплатан пензионерски хљеб који ће се моћи преузети у времену дозвољеног кретања пензионера од 7 до 10 часова у нашим самопослугама у робној кући, центру Српца и драгстору у улици 11. новембра“, истичу у фирми „Мане комерц“.

Уједно подсјећају пензионере да их и даље могу позвати на број телефона 051/740-940 у времену од 8 до 13 часова и извршити наруџбу намирница које су им потребне, а достава се врши у периоду од 13 до 15 часова.

Comments are closed.