Подијељено 100 прехрамбених и хигијенских пакета за социјално угрожене
27. марта, 2020.
Форма изјаве за одгођено плаћење пореских обавеза на страници Пореске управе
29. марта, 2020.

Ловци подијелили 25 пакета хране и средстава за хигијену

Ловачко удружење “Срна” Србац организовало је данас подјелу 25 прехрамбено-хигијенских пакета старијим и обољелим ловцима који су дугогодишњи чланови удружења.

Ову одлуку, на приједлог предсједника удружења Горана Савановића, донио је Управни одбор на телефонској сједници одржаној 28. марта а све са циљем да се пружи помоћ ловцима који због пандемије вируса корона и ограничења кретања не могу да дођу до основних животних намирница.

“Уважавајући околности у којима смо се нашли, одлучили смо да подијелимо помоћ нашим члановима који се налазе у ризичној категорији, а подршку смо добили и од Штаба за ванредне ситуације и начелника општине Млађана Драгосављевића”, рекао је Савановић.

Пакети су дистрибуирани у све секције удружења пропорционално броју чланова а уручили су их представници ловочуварске службе и један број предсједника ловачких секција. Управо на приједлог предсједника секција сачињен је списак добитника помоћи.

„Позивамо све наше чланове да се придржавају мјера надлежних државних и општинских органа, поготово након увођења ванредног стања, и апелујемо да се све активности сведу на егзистенцијални минимум, а бригу о ловишту водиће ловочуварска служба, предсједници секција, предсједник скупштине и предсједник ловачког удружења“, истакао је Савановић.

 

Comments are closed.