Подручна лига Градишка: Млади Kрајишник окончао сезону на седмом мјесту
5. јуна, 2019.
Видовдански сабор фолклора Бошча у четвртак 27. јуна у Српцу
6. јуна, 2019.

Љетна манифестација вртића „Весела фарма“ у петак 14. јуна

Дјечији вртић “Наша радост” Србац организује у петак 14. јуна у 19 часова приредбу у Дому културе у Српцу под називом “Весела фарма”. Ради се о традиционалној љетној манифестацији у склопу које ће малишани ове предшколске установе кроз игру, пјесму, рецитације и плес покатати шта су све научили са својим васпитачицама о узгоју домаћих животиња.

На манифестацији ће наступити 140 полазника млађе, средње, мјешовите и двије старије вртићке групе.

Директорица вртића Дијана Миланковић рекла је да ће дјеца кроз богат програм презентовати које све домаће животиње постоје, колико су оне битне за човјека и како се свакодневно води брига о њима, те указати на значај које имају у одрастању дјетета.

“Програм ће имати богату кореографију а дјеца ће носити разноврсне костиме које су израђивали васпитачи са родитељима наших полазника. Организоваћемо у холу Дома културе и изложбу матурских слика полазника двије старије вртићке групе и двије групе полазника играоничког програма. Припремили смо и продајну изложбу наших радова а средства ћемо усмјерити за набавку играчака и постељине”, рекла је Миланковић.

 

 

Comments are closed.