Помоћ демобилисаном борцу из Старог Мартинца за адаптацију куће
5. јула, 2021.
Почео други уписни рок у средње школе
6. јула, 2021.

Ленка Kасагић са својом плесном групом прва на државном првенству у Палама

Након повратка на плесни подијум, талентована Српчанка Ленка Kасагић наставила је да ниже успјехе и осваја признања на великим такмичењима.

Kао чланица Плесног студија „City Jazz“ из Бањалуке, наступила је протеклог викенда са петочланом групом дјевојака на Државном првенству БиХ у модерним плесовима, које је одржано у Палама и освојила прво мјесто. Наступиле су са кореографијом “Lovely” у категорији “Open Category Groups All Age” и тако заокружиле успјех свог плесног студија који је на такмичењу освојио још прегршт признања.

На државном првенству учествовали су талентовани плесачи из Бихаћа, Сарајева, Тузле, Мостара, Бањалуке, Грачанице, Пала и Бијељине.

Ленка Kасагић је већ седам мјесеци чланица Плесног клуба „City Jazz“ из Бањалуке гдје похађа секцију савременог балета и вјежба са њеном такмичарском групом, а претходно је тренирала у Плесном клубу „Dance Step“ из Градишке гдје је због пандемије вируса корона имала једногодишњу паузу.

У сарадњи са Удружењем грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ Ленка је добила прилику да води часове зумбе, а ову активност похађа група дјевојака и жена из Српца.

 

 

Comments are closed.