Информација за раднике о правном дејству споразумног раскида уговора о раду
30. марта, 2020.
Подршка јавном и приватном сектору кроз ванредни позив за подношење пројеката
31. марта, 2020.

Kројачица Славица Kресојевић поклонила 40 заштитних маски

Српчанка Славица Kресојевић, власница кројачке радње “Славица”, посјетила је данас Општинску управу у Српцу и поклонила 40 заштитних маски које је израдила у својој радионици.

Славица се шивањем бави већ 10 година и жељела је да, попут бројних суграђана, такође пружи свој допринос превенцији ширења вируса корона.

“Свако од нас треба да помогне у складу са својим могућностима да се ова болест што мање прошири међу становништвом. Ја сам одлучила да поклоним 40 двослојних маски које су израђене од памучног платна и које су намијењене за вишекратну употребу, односно могу се прати и користити у дужем временском раздобљу”, рекла је Славица.

Маске су преузели чланови Штаба за ванредне ситуације општине Србац а пријем за Славицу је организовао начелник Одјељења за општу управу Душко Митрић који је рекао да је њен гест за сваку похвалу.

“Одлучили смо да маске поклонимо члановима удружења Извор. Захваљујем се и другим донаторима који су нам претходних дана поклањали маске, рукавице, средства за дезинфекцију и друга заштитна средства и опрему. Позивам грађане да максимално ограниче своје кретање и придржавају се мјера које је прописао штаб за ванредне ситуације”, рекао је Митрић.

Comments are closed.