Завршено првенство Друге лиге запад: Слога на десетом мјесту
10. јуна, 2019.
Фестивал омладинског позоришта “Домино фест” од 15. до 29. јуна у Српцу
11. јуна, 2019.

Kонференција беба у сриједу 26. јуна на градском тргу у Српцу

Традиционална манифестација Kонференција беба биће одржана у сриједу 26. јуна са почетком у 17.30 часова на градском тргу у Српцу, одлучено је на првој сједници организационог одбора за обиљежавање ове манифестације којом је предсједавао начелник Одјељења за општу управу Душко Митрић.

Програмом је предвиђено окупљање учесника на градском тргу у Српцу од 17,30 до 18 часова гдје ће бити извршена регистрација беба рођених од 28. јуна 2018. до 26. јуна 2019. године.

Након тога ће бити организован дефиле беба и њихових родитеља градским улицама а потом и културно-забавни програм.

Предвиђен је и избор трочланог предсједништва беба у које ће ући најмлађа беба, најстарија беба и беба са највише браће и сестара, а предвиђени су и други забавни садржаји за посјетиоце.

Манифестација ће бити организована уз подршку Општине Србац и бројних спонзора, а очекује се подршка и од ресорног министарства, а све у циљу како би се обезбиједили поклони за бебе, грицкалице и освјежавајућа пића.

Kонференција беба ће бити организована јубиларну десету годину заредом. На манифестацију ће бити позвано око 130 беба које су рођене од 28. јуна прошле године до данашњег дана, а очекује се да ће их бити и више до одржавања манифестације.

Comments are closed.