Женски фудбал све популарнији у Српцу, двадесет дјевојака прикључило се Слоги
1. маја, 2019.
Србачка Бициклијада у недјељу 26. маја
3. маја, 2019.

Kонцерт Микуле и Надничара у Српцу у петак 10. маја

Бојан Микулић Микула одржаће концерт у Дому културе у Српцу у петак 10. маја са почетком у 20 часова. Познати музичар који је поријеклом из Ножичког, а тренутно живи и ради у Београду, наступиће са бендом Надничари а цјелокупан концерт биће снимљен и накнадно објављен као „live“ албум, па се позивају Српчани да дођу и буду дио овог музичког спектакла.

Kонцерт је замишљен као „stand up“ наступ, тако да ће Микула на себи својствен начин забављати публику у паузама између његових, сада већ антологијских пјесама, као што су „Kа’ш се жен’т“, „Технолошки хендикепиран“, „Да ја теб’ кажем“, „Тол’ко о том“ и других са којима се прославио у читавом региону.

Ово ће бити Микулин други концерт у Српцу након што је претходно наступио 7. октобра 2016. године у Дому културе гдје је промовисао свој први албум „Слобода и друге бајке“ који је објављен годину дана раније. Према Микулиним најавама, овај концерт ће по свему бити другачији од претходног и биће пун изненађења, тако да посјетиоце очекује добра забава.

Концерт се организује у сарадњи са Центром за културу и спорт Србац а цијена улазнице је 5 KМ.

Спонзор концерта је фирма “Авис ДМ” Србац. 

Comments are closed.