Одобрено 30 хиљада KМ за културне и спортске манифестације у србачкој општини
5. марта, 2019.
Упознали ученике са опасностима на интернету
5. марта, 2019.

Kаратисти Борца вратили се из Суботице пуни медаља

Kарате клуб „Борац“ Србац остварио је одличан успјех на 20. Супер Енпи купу који је одржан у Суботици. Србачки каратисти већ по традицији на овом турниру остварују добре резултате а овога пута освојили су седам медаља у појединачној и двије медаље у екипној конкуренцији.

Најбољи резултат остварили су Лидија Босанчић, Страхиња Видовић, Анастасија Гаврановић и Александра Гаврановић који су освојили злато у катама у појединачној категорији док је сребро припало Алекси Ћосићу и Свењи Љубојевић. Бронзану медаљу освојио је Лука Вучић.

Иако није освојила медаљу, добру партију у катама пружила је и једна од најмлађих србачких каратисткиња, Ања Љубојевић.

У екипној конкуренцији у катама злато је освојио србачки тим у саставу: Александра Гаврановић, Лука Вучић и Свења Љубојевић а бронзу: Лидија Босанчић, Ђорђе Ивановић и Оља Татомир.

Посебну захвалницу добио је тренер србачких каратиста Љубомир Тадић коме је одато признање за успјешну сарадњу и допринос развоју карате спорта и развоју Супер Енпи купа.

Учешће на јубиларном турниру у Суботици који је ове године обиљежио двије деценије постојања узело је око 1.200 такмичара из 13 држава свијета.

Овог мјесеца србачке каратисте још очекују такмичења у Брчком 17. марта и Балканско првенство 24. марта у мјесту Голубац.

 

Comments are closed.