Кукуљчани прославили Ивањдан у духу традиције и обичаја
9. јула, 2019.
Петнаеста србачка Моторијада од 2. до 4. августа
10. јула, 2019.

Kамп Миленијума помјерен због временских непогода, нови термин од 18. до 20. јула

Невладина организација „Миленијум“ обавјештава заинтересоване омладинце да је Радни волонтерски еко камп ,,Млади за живот“ који је требао бити одржан од 12. до 15. јула одгођен због временских неприлика које су погодиле нашу општину.

Нови термин одржавања кампа је од 18. до 20. јула а рок за пријаву је такође помјерен до 17. јула.

Kамп се одржава у излетишту Дурова у Горњој Лепеници а учествовати могу млади од 16 до 24 године који су спремни за рад, едукацију и забаву.

Волонтери ће радити на изградњи и уређењу излетишта а у плану је да се поставе клупе и столови, заштите лаком постојећи објекти од дрвета, санира поток који протиче кроз камп, поставе љуљашке и заврши унутрашњи дио једне просторије за смјештај.

Поред радних активности организоваће се креативно-едукативне радионице о волонтеризму и заштити животне средине, радионица удараљки и радионица мађионичарства.

Овај камп је један од јединствених облика волонтерског рада који нуди позитивне и практичне облике окупљања младих људи из БиХ и региона, како би живјели и радили заједно на пројектима који доприносе локалним заједницама.

Циљ пројекта јесте развијање волонтерског духа и еколошке свијести младих људи.

Позивају се млади из БиХ и региона који су заинтересовани за овакав вид рада, дружења и забаве да попуне образац и пријаве се за учешће на кампу.

Пријаве се могу преузети на нашој интернет страници кликом на овај линк.

Додатне информације могу се добити путем телефона: 065 648 914.

 

Comments are closed.